Gastouderopvang Ingrid Zondag is op maandag tot en met donderdag open van 07:00 uur  tot 18:00 uur. En op vrijdag van 07:00 uur tot 17:00 uur. Ingrid is flexibel en maakt binnen het mogelijke tijd voor de kinderen. Of het nu om een dag gaat of om meerdere dagen per week, elk kind is welkom bij Gastouderopvang Ingrid Zondag. De opvang is vol als er 6 kinderen tot 13 jaar aanwezig zijn.

Alles is in het huis aanwezig. Boven is voldoende slaapruimte voor de kinderen. Ingrid zorgt voor lunch, drinken, fruithapjes en tussendoortjes. Avondeten kan in overleg. De ouders hoeven alleen voor luiers en eventuele speciale voeding te zorgen. In Maasbommel brengt Ingrid de kinderen naar school of de peuterspeelzaal en haalt ze ook weer op.

Aanmelden voor de opvang kan direct bij Ingrid Zondag, Bel 06 12099884 of mail naar gastouderopvangingridzondag@gmail.com.

Gastouderbureau’s

kion2 logo nieuw tobi

Gastouderopvang Ingrid Zondag is aangesloten bij Gastouderbureau’s Tobi, Gastouderland en Kion (andere bureau’s zijn in overleg mogelijk). Hierdoor kunt u gebruik maken van de Kinderopvangtoeslag, waardoor de kosten voor de opvang beperkt blijven.

Bovendien houden de Gastouderbureau’s met regelmatige inspecties toezicht op de Gastouderopvang en bieden ze training en scholing aan, waardoor Ingrid Zondag altijd over de laatste kennis op het gebied van opgroeien en opvoeden beschikt. De opvanglocatie voldoet aan alle veiligheids- en hygiëne eisen. En Ingrid is in het bezit van een certificaat Kinder EHBO.

De tarieven en voorwaarden verschillen iets per Gastouderbureau, Ingrid vertelt u er graag meer over. Dankzij de Kindertoeslag is de opvang van uw kind verrassend betaalbaar!

Ingrid Zondag werkt met vaste vervanging, zodat uw kinderen altijd bekende gezichten zien in huis.

Opvang of oppas nodig?
Bel Ingrid Zondag op 06-12099884.