Ingrid Zondag gastouderopvang

“Een huis vol gezelligheid, spelende kinderen en alles wat erbij komt kijken, dat geeft me plezier” vertelt Ingrid Zondag. “Daarom ben ik ook zo trots op Gastouderopvang Ingrid Zondag, waarmee ik niet alleen een vertrouwd opvangadres ben maar ook alles er omheen goed heb geregeld.”

 “Aan de Kampstraat 4 begint de dag om 7 uur met de eerste kinderen die komen ontbijten en die ik samen met mijn zoon naar school breng” zo gaat ze verder, “overdag heb ik de zorg voor de jongsten en tussen de middag is het huis weer vol met overblijvers die een hapje komen eten. ‘s Middags na school drinken we samen wat en het is geweldig hoe de kinderen elkaar en mij vertellen over de schooldag en alle ervaringen. De dag eindigt rond 18:00u, dan worden de meeste kinderen opgehaald. Mocht het later worden dan is een belletje vaak genoeg, in overleg proberen we altijd wat te regelen.”

 “Het opvangen en omgaan met kinderen is iets vanzelfsprekends voor me. Toen ik de kans kreeg om een opleiding tot Gastouder te volgen heb ik die dan ook met beide handen aangegrepen en inmiddels heb ik alle papieren en mijn eigen bedrijf. Voor ons gezin is het ideaal, ik ben veel thuis en heb tijd met de jongens terwijl mijn man Peter voor zijn werk het hele land doorreist.”